Help mee Bestel gratis

Theolair® tabletten waarschijnlijk uit de handel

Gebruikt u Theolair® tabletten? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met uw arts of apotheker.

Als u nu tabletten van het merk Theolair® gebruikt, moet u er helaas rekening mee houden dat deze tabletten binnenkort niet meer beschikbaar zijn. Eerder schreven wij al over een tekort aan bepaalde sterktes. Het is nog niet helemaal zeker, maar waarschijnlijk gaan binnenkort alle tabletten van Theolair® uit de handel.

Neem contact op met arts of apotheker

Als u nu Theolair® tabletten gebruikt, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk contact op te nemen met uw arts of apotheker. Zij kunnen dan voor u naar een alternatief zoeken. Bijvoorbeeld import van een vergelijkbaar middel uit het buitenland. Uw apotheker kan meer informatie hierover vinden op de website farmanco.knmp.nl. Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met onze advieslijn.

Op dit moment zijn verschillende partijen op zoek naar een oplossing voor het tekort op de lange termijn. Wij houden u zo goed mogelijk op de hoogte van de stand van zaken. Check daarom regelmatig onze website.

Reacties (1)

Mijn hind heeft een steeds dichtklappende luchtpijp en kan daarvoor niet geopereed worden, heeft tot nu toe Theolair gebruikt, maar nu niet verkrijgbaar en het alternatief helpt niet, het arme beest hoest nu 24 uur per dag. Wie heeft er nog theolair over of beschikt over een ander alternatied. Help Alstublieft.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212.
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl.