Help mee Gratis magazine

Symposium chronisch ziek en werk

U heeft een chronische longziekte. Hoe combineert u dat met werk? Tijdens twee thema-avonden in Limburg over ‘chronisch ziek en werk’ komen diverse hindernissen, ervaringen en oplossingen ter sprake.

Voor mensen met een longziekte is het vaak ingewikkeld om (weer) te werken. Thema’s als onbegrip, vermoeidheid, pijn, overbelasting, maar nog wel ‘nuttig’ willen zijn, kunnen soms grote drempels zijn om fijn te werken.

9 en 10 april

Burgerkracht Limburg organiseert samen met de leden van het Samenwerkende Categorale Patiëntenorganisaties Limburg (SCPL) op 9 en 10 april thema-avonden over ‘Chronisch Ziek & Werk’. ‘Wij willen dat iedereen meedoet. Dus ook mensen met een longaandoening die de deur niet meer uitkomen,’ vertelt Roel Sillen van Burgerkracht Limburg. ‘Als je chronisch ziek bent kom je voor veel problemen te staan. Je hebt misschien te weinig energie en concentratie om uit te zoeken in wat voor traject je komt wat betreft werk.’ Dit symposium helpt mensen daarbij. In één avond komen diverse thema’s ter sprake. Het Longfonds is ook bij de organisatie van het symposium betrokken.

U bent van harte welkom!

Lees meer over het programma, de locatie en aanmelden

Blijven werken met astma

De gratis werkwijzer astma helpt u aan het werk te blijven. Zo geeft dit boekje tips hoe u uw werk kunt combineren met uw longziekte en informatie over uw rechten.

Bestel gratis de werkwijzer astma
Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212.
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl.