Help mee Bestel gratis

Stoppen met roken: welke manier past bij u?

Stoppen met roken is vaak ingewikkeld en zwaar. Veel mensen gebruiken verschillende manieren om te stoppen en hebben ook meerdere pogingen nodig om uit te vinden wat voor hun werkt. Om mensen daarbij te helpen heeft het Longfonds samen met het Nederlands huisartsen genootschap en thuisarts.nl alle voor- en nadelen van verschillende stopmethodes op een rijtje gezet.

In de zogenoemde keuzetabel voor mensen die willen stoppen met roken vindt u overzichtelijk welke manieren er zijn om te stoppen. Bijvoorbeeld ondersteuning door een huisarts of praktijkondersteuner, een cursus, steun via telefoon of internet, therapie of medicijnen. In de tabel wordt kort uitgelegd wat de methode inhoudt en voor wie het bedoeld is. Ook wordt er verteld wat de bijwerkingen kunnen zijn en wat het effect is. Zo ziet u snel wat de voor- en nadelen van een bepaalde aanpak voor u zijn.

De gratis keuzetabel helpt u om met uw huisarts of praktijkondersteuner te bekijken welke manier u het beste kan helpen om te stoppen met roken.

Bekijk de gratis keuzetabel

COPD risicotest

300.000 mensen hebben een groot risico op COPD, zonder dat ze het zelf weten. Doe gratis de test en zie meteen of u risico loopt op COPD. Invullen kost u slechts 1 minuut.

Doe de COPD test
Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212.
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl.