Help mee Bestel gratis

Stem ook voor de Rookvrije Generatie Awards 2018

Het afgelopen jaar hebben steeds meer mensen en organisaties zich aangesloten bij de Rookvrije Generatie en er zijn meer genomineerden dan ooit voor de Rookvrije Generatie Awards. Vanaf nu kan er gestemd worden! De Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds organiseren samen de Rookvrije Generatie Awards om initiatieven voor een rookvrije generatie te belonen en te stimuleren.

Grote stappen

Het afgelopen jaar zijn er grote stappen gezet op het gebied van de bescherming van kinderen tegen tabaksrook. Honderden schoolpleinen, speeltuinen en sportverenigingen zijn nu rookvrij. Pretparken en zwembaden zijn in actie gekomen. NOC*NSF heeft zich als 100ste partner aangesloten én ook is de Rookvrije Generatie opgenomen in het nieuwe regeerakkoord.

Beloning

Reden genoeg om ook dit jaar de meest bijzondere projecten te belonen. Floris Italianer, directeur van de Hartstichting en juryvoorzitter van de Rookvrije Generatie Awards:  'Het is echt fantastisch om te zien dat er nu zoveel nominaties zijn binnengekomen en wij roepen iedereen op om te stemmen op de mooie initiatieven. We zijn benieuwd welke invloedrijke acties er dit jaar uitspringen en de winnaars van 2017 opvolgen.'

Stem nu

Vanaf vandaag tot en met 28 februari kan iedereen stemmen op de genomineerden in verschillende categorieën via: www.rookvrijegeneratie.nl/awards. Per categorie worden drie finalisten gekozen op basis van de meeste stemmen. De winnaars krijgen op 19 maart de Rookvrije Generatie Awards uitgereikt in het Nijntje Museum in Utrecht. De presentatie ligt in handen van Tanja Jess.

Reacties (3)

Helemaal voor

rookvrij is een basisrecht

Ja hoop op een rookvrij en gezonde lucht

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212.
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl.