Help mee Bestel gratis

Samenwerking Longfonds en Heilbron verlengd

De samenwerking tussen Longfonds en Heilbron is vandaag met twee jaar verlengd. Heilbron helpt mensen op verschillende manieren met de zorgverzekering, bijvoorbeeld bij problemen met vergoedingen en wachtlijstbemiddeling.

Vandaag hebben het Longfonds en Heilbron de samenwerking met twee jaar verlengd. Heilbron is verzekeringsadviseur voor collectieve zorgverzekeringen voor leden (en gezinsleden), vrijwilligers, donateurs en collectanten van het Longfonds. Het Longfonds werkt al vanaf eind 2014 samen met Heilbron (voorheen SUCSEZ).

Voordelen en hulp bij zorgverzekering

Als u aangesloten bent bij het Longfonds, krijgt u een mooie korting op uw premie. Daarnaast kunt u het hele jaar door bellen met Heilbron als er problemen zijn met vergoedingen of declaraties. Verder kan Heilbron helpen bij lange wachttijden voor behandelingen of operaties door wachtlijstbemiddeling. Voor andere vragen over uw zorgverzekering kunt u ook bij Heilbron terecht.

Ook buiten kantooruren krijgt u direct een gediplomeerd medewerker aan de lijn, die op de hoogte is van zorg voor mensen met een longziekte. Wij zijn blij dat de samenwerking weer verlengd is. Heeft u vragen voor Heilbron? Neem dan contact op met: 088 – 121 02 12.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212.
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl.