Help mee Bestel gratis

Polis zorgverzekering voor 2018 op de mat

Als het goed is, heeft u afgelopen week de polis van uw zorgverzekering voor 2018 ontvangen. Elk jaar verandert er veel, ook op het gebied van longzorg. Dan is dit is het moment om uw polis te checken. 

Vaak hoeft u helemaal niet over te stappen naar een andere zorgverzekeraar, maar het is wel belangrijk dat u zelf bekijkt of uw polis nog bij u past. Zit u wel goed bij uw zorgverzekeraar? Heeft u een polis die het beste bij uw situatie past? Vindt u het lastig om het allemaal zelf uit te zoeken of over te stappen? We kunnen ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Hulp bij uw keuze

Onze partner SUCSEZ kan u helpen bij het maken van uw keuze. U hoeft daarvoor niet verzekerd te zijn via SUCSEZ. Dit advies is gratis en geheel vrijblijvend. De adviseurs van SUCSEZ zijn altijd bereikbaar en hebben veel kennis over de zorg voor longpatiënten. 

Gratis adviesgesprek

U kunt zich hier aanmelden voor een locatie/datum. U ontvangt van het Longfonds de tijd/datum waarop u of met uw partner bent ingedeeld. Een (gratis) adviesgesprek is individueel en duurt ongeveer 30 minuten. Voor vragen kunt u contact opnemen met 033 - 43 41 212 en vraag naar Nicole Beekman. 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212.
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl.