Webinar Longfonds

Wil je op de hoogte blijven van spraakmakende ontwikkelingen in het longonderzoek? Op een ontspannen manier vanuit huis kennismaken met de wetenschappers die hard werken aan doorbraken voor longziekten? Meld je dan aan voor de online LONGFONDS Talk (webinar) van dinsdagavond 14 juni.

LONGFONDS Talk

Longfonds Talk

Het programma voor de LONGFONDS Talk van 14 juni:

19:00 uur - Aanvang

De eerste spreker is dr. Susanne Vijverberg. Zij zal vertellen over een behandeling op maat voor kinderen met ernstig astma

De tweede spreker is prof.dr. Dirk-Jan Slebos. Hij zal vertellen over bronchoscopische behandeling voor mensen met een chronische longziekte

20:30 uur - Einde

Interesse?

Tijdens LONGFONDS Talk laten longwetenschappers je op een boeiende manier kennismaken met hun onderzoek. Er is uiteraard ook ruimte om vragen te stellen.

Ik meld me aan

De LONGFONDS Talk van 14 juni maakt deel uit van het Dutch Lung Congress. Dit tweedaagse congres op maandag 13 en dinsdag 14 juni wordt georganiseerd door Longfonds, NRS (Netherlands Respiratory Society) en NVALT (Nederlandse Vereniging van Artsen voor Longziekten en Tuberculose). De LONGFONDS Talk is gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Het Dutch Lung Congress is voor longartsen en longonderzoekers.