Doneer nu Gratis magazine

Meld je aan voor het webinar ‘Astma & Werk’ van de VND

Werken en chronisch ziek zijn is vaak een lastige opgave. Hoe behoud je je werk als het met je gezondheid minder gaat? Wat zijn regels als je minder of niet meer kan werken? Wat gebeurt er als je in het afkeuringstraject terecht komt? Hierover gaat het gratis webinar van de astmaVereniging Nederland en Davos (VND). Aanmelden voor dit webinar op 10 maart 2021 kan nu.

Tijdens het webinar ‘Astma & Werk’ gaat de VND in gesprek met verschillende sprekers. Dit zijn:

  • Gerda de Groene, bedrijfsarts en verbonden aan het Nederlands Centrum voor beroepsziekten en de poli Mens en Arbeid van het AMC, 
  • ervaringsdeskundige Sandra Breeuwsma, 
  • en gespreksleider Joost Derwig, klinisch psycholoog verbonden aan Rijnstate ziekenhuis. 

Met deze drie sprekers wordt een uur gesproken over werk in combinatie met astma. Het doel is aan de deelnemer handvatten te geven voor als je in deze situatie zit, of er (mogelijk) in terecht komt. Natuurlijk is dit webinar ook nuttig als dit geldt voor iemand in je omgeving! 

Praktische informatie en aanmelden

Het webinar ‘Astma & Werk’ van de VND vindt plaats op woensdag 10 maart. De begintijd is 20.00 uur. Het webinar duurt ongeveer een uur. Deelname is gratis.
Aanmelden voor het webinar kan hier. 
Heb je je aangemeld? Dan ontvang je een paar dagen van tevoren een link waarmee je het webinar kunt bijwonen. 

Meer weten?

Wil je meer lezen over dit webinar van de VND? Of weten wat een webinar precies inhoudt? Klik dan hier voor meer informatie.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212.
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl.