Doneer nu Gratis magazine

Kom ook naar de Longdagen

Het is een leuk maar vooral interessant dagje uit. Tijdens de Publieksdag van de Longdagen krijgt u het laatste nieuws over longziekten, de beste behandelingen en medische ontwikkelingen door onderzoek. Komt u ook op woensdag 8 april?

Wat speelt er allemaal op het gebied van longonderzoek? Tijdens de Publieksdag van de Longdagen krijgt u het allemaal op een begrijpelijke manier uitgelegd. 

We organiseren twee debatten:
De eerste stelling – over beweging – luidt: “Zorgverleners zijn verantwoordelijk om de patiënt in beweging te krijgen.”
De tweede stelling – over gezonde lucht binnen – luidt: “Bewoners zijn zelf geheel verantwoordelijk voor de kwaliteit van hun binnenlucht.”
Sprekers komen uit allerlei hoeken: zorgverleners, patiënten, bedrijfsleven, et cetera. Het publiek wordt ook uitgenodigd haar mening te geve

Wie wint de Publieksprijs?

Zoals elk jaar houden de onderzoekers die genomineerd zijn voor de Publieksprijs een presentatie over hun onderzoek. Welk onderzoek is het beste? U kunt stemmen en meebepalen wie de Publieksprijs van € 2.500,- wint.

De details

De Longdagen vinden plaats op 8 april in De Heerlickheijd van Ermelo en de toegang is gratis

Meer informatie over het programma en aanmelden

Reacties (5)

@Bep en Annemiek We begrijpen jullie opmerking en vinden het jammer voor jullie dat het niet mogelijk is om te komen. We zijn echter afhankelijk van een locatie met genoeg hotel accommodatie voor de longartsen én het moet betaalbaar zijn. En dat is helaas niet zo makkelijk te vinden. We proberen het zo centraal mogelijk te organiseren.

Zoals de mevrouw uit Limburg al aangaf: Kan het een volgende keer misschien een beetje zuidelijker georganiseerd worden? Het is natuurlijk een hele kluif om i n Ermelo te komen, maar je moet ook nog terug natuurlijk!

Jammer dat het vanuit Limburg zo ver weg is. Graag was ik bij de longdagen geweest. Maar door mijn longproblemen is het niet te doen. Misschien een optie om het volgend jaar deze dagen te organiseren wat zuidelijker.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212.
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl.