Help mee Gratis magazine

Geef een tinnen ‘Opstekertje’ of ‘Vuist tegen corona’ cadeau. En steun het Longfonds!

Ramon Jahn maakt al jaren met zijn bedrijf tinnen speldjes. Sinds de coronacrisis heeft toegeslagen, heeft hij het roer omgegooid. Hij maakt nu tinnen speldjes om mensen een hart onder de riem te steken. En 25 procent van de opbrengst gaat naar het Longfonds!

Ramon: ‘Ik maak met mijn bedrijf altijd de speldjes voor de Nijmeegse Vierdaagse. Daar ligt mijn hart en ziel. Maar nu het onzeker is of die dit jaar doorgaat en ik mijn zaak draaiende wil houden, heb ik besloten tinnen speldjes te maken voor mensen die het tijdens de coronacrisis verdienen.’

‘Opstekertje’ en ‘Vuistje’

Wil je iemand met een vitaal beroep een boost geven? Dan kun je bij Ramon een ‘Vuistje tegen corona’ bestellen en cadeau doen. Het 'opstekertje’ is bedoeld om iemand even een lichtpuntje te bezorgen.

De speldjes zijn te bestellen op www.detinnenroos.nl.

>> Meer informatie over 'vuist tegen corona'. 

>> Meer informatie over het 'opstekertje'.

Corona raakt onze longen

Corona laat zien dat onze longen van levensbelang zijn. Geef om onze longen. Juist nu. 

 

Start je eigen actie
Reacties (3)

@A. J LOUWARTS hartelijk dank voor je interesse in de opstekertjes. Deze zijn te bestellen op https://detinnenroos.nl/corona/, als het goed is doet deze site het nu (als ik het zelf probeer wel). De kosten zijn 5 euro per stuk. De Tinnen Roos doneert 25% van hun opbrengst aan Het Longfonds.

Omdat ik mijn kleinkinderen zo mis

Goedemiddag,

Ik probeerde op jullie website te komen, deze is niet bereikbaar.
Ik wilde iets meer over de prijs weten
Ik zit zelf in de kinderopvang en zit noodgedwongen thuis. Ik kan mijn collega's wel thuis ondersteunen, maar niet op de werkvloer. Ik wilde ze graag een opstekertje willen geven.

MVG
A. J Louwarts

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212.
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl.