Help mee Bestel gratis

Eerste LongLoop! We gaan samen lopen voor gezonde longen in Bemmel.

Een wandelevenement georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers om geld op te halen voor longonderzoek. Dat is de LongLoop! Is dat niet fantastisch? In Bemmel zijn de dames van de BOL opgestaan om de allereerste LongLoop te organiseren. Op 3 november gaat het gebeuren. Iedereen kan gratis deelnemen en kiezen uit een afstand van 5 of 10 kilometer.

Longonderzoek

Het doel van de LongLoop is om aandacht te vragen voor longziekten en geld op te halen voor longonderzoek. Dat is hoognodig, want maar liefst 1,2 miljoen mensen hebben een longziekte. En elk uur overlijdt er iemand aan de gevolgen daarvan... Dat moet stoppen! Daarom krijgen deelnemers bij hun inschrijving een actiepagina www.longloop.nl. Met deze pagina kunnen ze zich gemakkelijk laten sponsoren.

Ereronde

Elke LongLoop begint met een ereronde. Dit is het eerste stuk van de LongLoop. Een symbolische ronde om stil te staan bij iedereen met een longziekte, die zelf niet voldoende lucht meer heeft om 5 km of 10 km mee te lopen én iedereen die we verloren zijn aan een longziekte.

Loop mee!

Wil jij graag meelopen met dit gezellige wandelevenement? Ga dan snel naar onze site om je in te schrijven. Iedereen is welkom om mee te lopen. Jong en oud, longpatiënten en hun omgeving, zorgverleners en vrijwilligers. Ervaringen delen, lotgenoten ontmoeten en vooral lekker samen wandelen. Zonder tijdslimiet en in je eigen tempo. Schrijf je hier in en haal zoveel mogelijk geld op voor longonderzoek!

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212.
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl.