Doneer nuBestel gratis

Edsilia en Roué dansen voor Longfonds

Fans van de tv-show Dance Dance Dance opgelet: dit seizoen doen zangeres Edsilia Rombley en cabaretier Roué Verveer mee voor het Longfonds.

In de tv-show Dance Dance Dance gaan bekende Nederlanders de dansstrijd met elkaar aan. Het winnende danspaar krijgt 100.000 euro voor een zelfgekozen goed doel, beschikbaar gesteld door de VriendenLoterij. Roué: 'Het Longfonds is een mooi doel om voor te dansen. Ik hoop dat er met het geld meer onderzoek komt naar nieuwe behandelingen.'

vanaf maart aan het trainen

Dit seizoen swingen zangeres Edsilia Rombley en cabaretier Roué Verveer samen de pan uit voor het Longfonds. Edsilia: 'Als zangeres weet ik hoe belangrijk je longen zijn.'  Edsilia en Roué zijn al vanaf maart aan het trainen voor Dance Dance Dance, vier dagen per week. Roué: 'Of we een kans maken? Natuurlijk! Al zijn we de oudste deelnemers die meedoen.'

Elke zaterdag op tv

Benieuwd hoe ver Edsilia en Roué komen? Dance Dance Dance is sinds 2 september tien zaterdagen om 20.00 uur te zien bij RTL4.

Reacties (1)

Hartstikke mooi dat er extra geld vrijkomt voor onderzoek, ik ben zelf werkzaam als Buteyko ademhalingstherapeut en heb al verschillende mensen en kinderen kunnen helpen door deze ademtechniek. ik hoop dan ook van ganser harte dat een gedeelte van het geld besteed wordt aan onderzoek naar deze mooie natuurlijke techniek.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212.
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl.