Doneer nu Gratis magazine

Deel uw verhaal!

Voor interviews in diverse media zoeken wij mensen met een longziekte. Wij zijn vooral op zoek naar ouders van jonge kinderen (6 tot 12 jaar) en jonge mensen die voor hun longziekte zuurstof moeten gebruiken.

Regelmatig wordt het Longfonds gevraagd of wij iemand kennen die mee wil werken aan een interview voor een tijdschrift, krant of radio- of televisie-uitzending. Maar ook voor onze eigen nieuwsbrieven en media.

Vindt u het leuk om hieraan mee te werken en het Longfonds en andere longpatiënten te helpen door te vertellen hoe het is om met een longziekte te leven? Stuur dan een mail naar mijnverhaal@longfonds.nl met daarin uw naam, leeftijd, adres en telefoonnummer en in het kort uw verhaal.

Reacties (6)

Ik liep al meer als een jaar bij de huisarts te klagen over, pijn in mijn nek en onder de oksel en pijn op de borst steeds misselijk. In October 2016 keelpijn hoest, volgens de huisarts griep en kreeg er ook niks voor was inmiddels gestopt met roken. Weer naar de huisarts veel pijn in mijn rechter been beetje draaien, en misschien meer bewegen. Eind April 2017 naar de dokters post s,avonds in het ziekenhuis was het zat niet serieus genomen te worden. Daar stelde de dokter door mijn hoesten vast longen ze zag het aan mijn handen trommel vingers, en eiste van mijn huisarts dat per direct naar een longarts moest. Inmiddels geopereerd halve long linker limpfen en een grote rits maar operatie gelukt, nu blijkt er ook kanker in mijn been te zijn maandag a,s uitslag. Ik ben heel boos op de groepspraktijk huizen dit had veel eerder ontdekt kunnen worden als ze daar niet zelf zoveel geklooid hadden.

@Sylvi, Fijn dat u in Spanje zo vooruit bent gegeen. Misschien kunt u voor informatie over Brimica het best even contact opnemen met onze Advieslijn. U kunt ons bereiken op telefoonummer (0900) 227 25 96 (€ 0,50 per gesprek)

Sinds kort heb ik mij gevestigd in Spanje. Ik heb longemfyseem, in NL feb 34.71, hier laatste meting, 37.61, een verbetering dus. Meds:Spiriva, serevent, plus twee homeopatische middelen erbij. Sinds gisteren heb ik hier een longarts. Deze heeft mij per Direct Avamys terug gegeven en (huisarts hier wilde niet geven). Maar ook... Heeft hij! Nu Spiriva en serevent vervangen door 1 puffer, waarmee ik (nog) meer vooruitgang!? Kan boeken qua benauwd bij inspanning. Ik doe er zelf ook alles aan. Gestopt met roken na de diagnose in 2011. bewegen, sporten/extra gezond etc dus ik werd blij van zijn initiatief. Maarrrrr... Ik vind het toch wel erg spannend ook! Ik kan nergens ervaringen van gebruikers terug vinden. Wat weten jullie van: Brimica Genuair 340/12mcg? 2x pd. Binnenkort krijg ik van alles aan onderzoeken, en in oktober weer. Alvast Bedankt!

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212.
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl.