Help mee Bestel gratis

Dan en Daniël winnen bedrag voor Longfonds

Beste vrienden Dan (12 jaar) en Daniël (11 jaar) uit Rijswijk hebben de finale van het NTR televisieprogramma de Beste Vrienden Quiz gewonnen. Op maandag 11 juni overhandigden zij persoonlijk € 440,- van het gewonnen prijzengeld aan Longfonds directeur Michael Rutgers.

Dan en Daniël hebben in het programma voor het Longfonds gespeeld, omdat veel van hun vrienden en klasgenoten longproblemen hebben. Het winnende duo overhandigde daarom op maandag 11 juni persoonlijk een cheque van € 440,- aan de directeur van het Longfonds, in het bijzijn van presentator Bart Meijer en zijn sidekick Tonnie. Na het overhandigen van de cheque gaan Dan en Daniël genieten van de andere prijs die zij hebben gewonnen. Ze gaan samen met Bart en Tonnie Indoor Sky Diven.

De Beste Vrienden Quiz is een NTR televisieprogramma waarin beste vrienden een team vormen en worden getest op kennis, geheugen, inzicht, samenwerking en fysieke souplesse. Het programma is elke schooldag te zien om 17.10 uur op Zapp (NPO 3). De aflevering waarin bekend werd dat Dan en Daniël de winnaars van de Beste Vrienden Quiz zijn geworden, is vrijdag 8 juni uitgezonden. Je kunt de aflevering hier terugkijken.

Gratis LONGWIJZER

Ontvang nu gratis 3x ons magazine LONGWIJZER. Hierin staan ervaringen, tips en alle ontwikkelingen over longziekten die u moet weten. Meld u snel aan. De oplage is beperkt. 

Bestel nu gratis
Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212.
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl.