Help mee Bestel gratis

Dam tot Dam FietsClassic groot succes!

Gisteren was de Dam in Amsterdam omgetoverd tot het fietsspektakel van het jaar: de Dam tot Dam FietsClassic. Het Longfonds was wederom het goede doel. Deelnemers konden geld doneren door mee te fietsen met de Longfondsroute of door een vrijwillige bijdrage bij hun inschrijving te doen. Uiteindelijk is er 14.357,50 euro opgehaald! 

Dit keer stond het thema astma bij kinderen centraal, met als held van de dag Sherano (8). Hij heeft ernstig astma, is heel vaak benauwd en ligt regelmatig op de intensive care. Vanwege een tandem was het voor Sherano toch mogelijk om mee te fietsen met de Longfondsroute. Samen met zijn ouders, zus en alle andere deelnemers fietste hij gisteren astma letterlijk de wereld uit.  

Bedrijventeam

Nieuw dit jaar: bedrijven konden in actie komen. Acht bedrijven sprongen op de fiets en hebben de longen uit hun lijf gefietst voor het goede doel! We bedanken: Aestate, Havas Lemz, Partout, PitPoint, Radboud UMC, Red Carpet, Streetwise en Wwav voor hun fantastische inzet.

Winactie

Heeft u op de dam geraden hoeveel 'longblaasjes' er in de bal zaten? Het juiste aantal was 714 'longblaasjes'. De gelukkige winnaar van de luxehotelovernachting voor twee in Swissôtel op de Dam is benaderd en zal binnenkort een boekje brengen aan de Dam. Geniet ervan!

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212.
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl.