Help mee Bestel gratis
Het verhaal van Elly - Duur: 2:14

Wat Elly de wereld naliet

Elly werd geboren met een ijzersterke wil om te leven. Nog zo klein, toch was ze vaak stikbenauwd. Haar leven lang is ze zwaar astmapatiënt gebleven. Een dag zonder medicijnen bestond niet. Ondanks haar longziekte kon ze intens genieten van alle mooie dingen op haar pad en stond ze altijd voor iedereen klaar. Haar laatste wens kon er maar één zijn: dat kinderen in de toekomst geen astma meer krijgen.

Elly besloot het Longfonds op te nemen in haar testament, zodat haar laatste wens in vervulling kon gaan. Nu, na haar overlijden, steunt Elly baanbrekend onderzoek naar het voorkomen van astma en leven haar idealen voort. 

In de ruim 60 jaar van ons bestaan hebben we prachtige resultaten bereikt op het gebied van longonderzoek. Mede dankzij nalatenschappen kunnen wij onderzoek subsidiëren. Daardoor zijn er belangrijke ontwikkelingen geweest, zoals de ontwikkeling van een vaccin tegen astma en de Spironose.

Wat laat u de wereld na?

Heeft u ook een ideaal en wilt u bijdragen aan een wereld zonder longziekten? Vraag hier het gratis magazine ADEMLOOS en de brochure nalaten aan of kijk op onze website. 

NU AL BIJDRAGEN?

Wilt u direct bijdragen aan onderzoeken naar het voorkomen van astma? Maak het werk van het Longfonds mogelijk en doneer nu. 

Gratis magazine ADEMLOOS

Wilt u andere bijzondere verhalen van longpatiënten lezen en meer over het werk van het Longfonds? Bestel dan hier het magazine ADEMLOOS.

BESTEL GRATIS
Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212