Longfonds logo Longfonds logo
Help meeKom in actie
 

Longpunten in uw buurt

Wie een longziekte heeft, krijgt natuurlijk de nodige informatie en begeleiding van de huisarts of het ziekenhuis. Het omgaan met een (vaak) chronische ziekte omvat veel meer. Hoe gaat dat met de inname van medicatie? Welke hulpmiddelen zijn er? En wat voor een impact heeft het op uw omgeving? 

LEREN VAN EXPERTS EN ERVARINGEN DELEN

Het Longfonds organiseert door het hele land Longpunten. Op deze gratis bijeenkomsten spreken zorgverleners over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van longonderzoek, medicatie of omgaan met de gevolgen van de ziekte. Een zorgverlener geeft informatie en kan vragen uit het publiek beantwoorden. Daarna is er onder genot van koffie en thee ruimte om informeel met elkaar te praten. Ook partners of familieleden leren veel van ervaringen en tips van anderen. Dus ook als u geen longziekte heeft, bent u van harte welkom.

BEZOEK EEN LONGPUNT IN UW BUURT

De Longpunten worden op 62 plekken in Nederland georganiseerd. Een Longpunt is dus altijd dichtbij. Bezoek een bijeenkomst in uw buurt door het formulier hieronder in te vullen en ontvang updates over de agenda en programma-informatie.

(U ontvangt een paar dagen voor aanvang een aparte uitnodiging van het betreffende Longpunt)
Lees hier hoe Longfonds omgaat met uw gegevens

Het Longfonds gebruikt uw persoonsgegevens om u te informeren over onze activiteiten, producten en diensten. Meer informatie vind u in ons privacy statement. Indien u geen informatie van ons wilt ontvangen, dan kan u contact met ons opnemen via het volgende adres: Longfonds, Postbus 627 3800 AP Amersfoort of via service@longfonds.nl.