Help mee Gratis magazine

Landal GreenParks steunt Longfonds

Omdat iedereen van een zorgeloze vakantie moet kunnen genieten heeft Landal GreenParks op een groot aantal parken bungalows en appartement ingericht voor mensen met een longziekte, zoals astma of COPD, volgens de richtlijnen van het Longfonds. 

Zo hebben deze accommodaties  o.a. gladde muren, geen open haard of gashaard en soms rolgordijnen, wordt er niet gerookt en zijn huisdieren niet toegestaan.  De parken zijn veelal gelegen in rustige en groene locaties. Kijk op landal.nl/copd om te zien welke parken beschikken over deze astma- of COPD-vriendelijke bungalows.

Daarnaast organiseert Landal regelmatig kortingsacties voor speciaal voor leden en donateurs van het Longfonds, stelt prijzen ter beschikking voor acties en steunt het Longfonds. Zo maakt u kans op een heerlijk weekendje op midweek weg als u zich aanmeldt als collectant.

Landal onderneemt duurzaam en wil de uitstoot door mobiliteit verminderen door o.a. steeds meer elektrische parkvoertuigen, zo dragen zij ook hun steentje bij aan gezonde lucht.

•    Andere acties voor het Longfonds.
•    Ook in actie komen voor het Longfonds?

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212