Help mee Gratis magazine
Sherano (10), heeft astma Mijn longen doen het soms niet en dat vind ik stom

Kom in actie met uw bedrijf

Sherano (10 jaar) heeft door zijn astma-aanvallen al meer dan 20 keer in het ziekenhuis gelegen. Samen met zijn vader Danny fietste hij de Dam tot Dam FietsClassic. Hij deed dit op een speciale ouder-kind tandem, zodat hij toch mee kon doen. Danny: ‘Omdat ik iets wilde doen, heb ik, samen met mijn collega’s van BNP Paribas én met Sherano meegefietst tijdens het Dam tot Damweekend voor het Longfonds'. 

Door in actie te komen laat u zien dat uw bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt. Samen met collega’s maatschappelijke doelstellingen halen draagt bij aan de onderlinge verbinding en betrokkenheid. Er zijn verschillende mogelijkheden om in actie te komen:

doneer per product of dienst

Sta per product of geleverde dienst een percentage af aan longonderzoek. Bijvoorbeeld 10 euro per geboekt weekendje weg zoals Landal GreenParks

doe mee met  een  evenement 

Fiets mee tijdens de Dam tot Dam FietsClassic, zing de longen uit je lijf tijdens ADEMNOOT of wandel mee met de Nijmeegse Vierdaagse voor het Longfonds! 

Start een eigen actie

Organiseer een galadiner, bedrijfsuitje of doe mee aan een sportief evenement. Alle acties zijn welkom! Via onze actiewebsite maakt u gemakkelijk een actie aan en trommelt u uw netwerk op om een donatie te doen. 

Maak een actie aan
Contact

We denken graag mee over mogelijke acties en de manier waarop u het Longfonds op een sympathieke manier aan uw actie kunt koppelen. Neem vrijblijvend contact op via Jasperlindhout@longfonds.nl of bel (033) 43 41 298

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212