Toolkit

Laat kinderen vrij ademen

Geweldig dat je meedoet en onze campagne bekendheid wilt geven. Met deze campagne willen we twee dingen bereiken: aandacht voor gezonde lucht en geld voor onderzoek. 

Bekijk hoe jij kunt helpen.

Sem op de bank

De campagne ‘Laat kinderen vrij ademen’ duurt van 10 mei en tot 31 mei. In die periode willen we het belang van schone lucht zoveel mogelijk onder de aandacht brengen bij een groot publiek en hopen we zoveel geld op te halen dat het onderzoek van dr. Smits door kan gaan. Dit onderzoek nadert de laatste fase. Laten wij met elkaar het laatste zetje geven!

Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om op jouw manier actie te voeren voor een wereld zonder astma. We hebben hier ook wat leesvoer voor je neergezet: een bijlage bij dagblad Trouw en ons magazine Longwijzer die allebei helemaal gaan over de campagne van Longfonds en het onderzoek van dr. Smits. Interessant om te lezen en bevat alle informatie die je nodig hebt om onze boodschap te verspreiden!

Download Trouw-bijlage Download artikel Longwijzer

Social media

Plaats tijdens de actieperiode een paar keer een post op je social media en gebruik daarvoor het campagnebeeld. Ook de campagnevideo is de moeite van het delen waard! Vergeet niet de link naar onze actiepagina longfonds.nl/jongelongen-bedrijven en onze hashtag #laatkinderenvrijademen erbij te zetten.

Download afbeeldingen Download teksten

Nieuwsbrief

Verstuurt jouw bedrijf een nieuwsbrief? Dan kun je daarin ook aandacht besteden aan de campagne. Hieronder vind je afbeeldingen in verschillende formaten en campagneteksten (een korte en een langere versie). Zo kun je ons verhaal helder onder de aandacht brengen! Je kunt ook een link toevoegen naar onze campagnevideo.

Download afbeeldingen  Download teksten

Flyer over longen beschermen

Wil je de tips en adviezen over wat je zelf kunt doen voor gezonde longen in een handig overzicht bekijken?

Download de flyer

Header voor Facebook, Twitter en LinkedIn

Vervang tijdelijk je reguliere header op Facebook, Twitter of LinkedIn door onze actieheader. Zo laat je zien dat je de actie van Longfonds een warm hart toedraagt.

» Header Facebook
» Header Twitter
» Header LinkedIn

Logo

Heb je voor je actie ons logo nodig? Neem contact met ons op.

Bedankt!

Een wereld zonder astma, waarin kinderen vrij kunnen ademen. Daar gaan we voor en daar draag jij met jouw actie ook aan bij. Super bedankt voor je inzet en betrokkenheid! Wil je zelf of als bedrijf financieel bijdragen? Daar zeggen wij uiteraard geen nee tegen. Ieder bedrag is welkom.

Heb je vragen?

Laat het ons dan weten. Neem contact op met: