Longfonds logo Longfonds logo
Doneer nuBestel gratis

Ja, ik word collecte-organisator

Houdt u van organiseren en plannen en lijkt het u leuk om de collecte in uw wijk te organiseren? Als organisator heeft u contact met de collectanten uit uw wijk, stemt met hen af waar ze lopen, voorziet hen van collectebussen, telt de opbrengst en stort het geld af. Lees wat Lex van Loon ervan vindt om collecte-organisator te zijn.

De jaarlijkse collecte is een belangrijk onderdeel van het Longfonds. Ieder jaar helpen ruim 2.500 collecte-organisatoren mee om de collecte tot een succes te maken. In 2018 was de opbrengst maar liefst 1,9 miljoen euro! De collecte-opbrengst helpt mee om een medische doorbraak in longonderzoek te versnellen. Zo konden we twee grote, hoopvolle onderzoeken starten met wetenschappers van over de wereld. Het doel: échte oplossingen voor patiënten vinden. 

Wilt u meehelpen in de strijd voor gezonde lucht en gezonde longen? Meld u dan aan als collecte-organisator. 

De collecte is van 13 t/m 18 mei 2019. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de collecte-administratie via collecte@longfonds.nl of via (033) 434 12 87. Bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Lees hier hoe Longfonds omgaat met je gegevens

Het Longfonds gebruikt jouw persoonsgegevens om je te informeren over onze activiteiten, producten en diensten. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Indien je geen informatie van ons wilt ontvangen, dan kun je contact met ons opnemen via het volgende adres: Longfonds, Postbus 627 3800 AP Amersfoort of via service@longfonds.nl.