Longfonds logo Longfonds logo
Doneer nuBestel gratis
Jonne, collectant Ik sport graag, maar dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom collecteer ik voor longonderzoek.

Ja, ik meld me aan als collectant

De jaarlijkse collecte is een belangrijk onderdeel van het Longfonds. Ieder jaar helpen ruim 35.000 mensen mee om de collecte tot een succes te maken. In 2018 was de opbrengst maar liefst 1,9 miljoen euro! De collecte-opbrengst helpt mee om een medische doorbraak in longonderzoek te versnellen. Zo konden we twee grote, hoopvolle onderzoeken starten met wetenschappers van over de wereld. Het doel: échte oplossingen voor patiënten vinden. 

Wilt u meehelpen in de strijd voor gezonde lucht en gezonde longen? Meld u dan aan als collectant. U kunt zelf beslissen hoe lang en waar u loopt. Zo kunt u zich al inzetten voor twee uurtjes per jaar!

De collecte is van 13 t/m 18 mei 2019. Meld u alvast aan! Dankzij uw inzet kunnen wij baanbrekend onderzoek financieren, bijvoorbeeld om kapotte longen te repareren. 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Lees hier hoe Longfonds omgaat met je gegevens

Het Longfonds gebruikt jouw persoonsgegevens om je te informeren over onze activiteiten, producten en diensten. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Indien je geen informatie van ons wilt ontvangen, dan kun je contact met ons opnemen via het volgende adres: Longfonds, Postbus 627 3800 AP Amersfoort of via service@longfonds.nl.