Help mee Gratis magazine

Kom in actie met uw bedrijf

Het Longfonds investeert in baanbrekend onderzoek om kapotte longen te repareren, de ultieme droom van iedereen met een ongeneeslijke longziekte. U kunt deze droom een stap dichterbij brengen. Kom met uw bedrijf in actie voor gezonde longen!

Wilt u met uw bedrijf in actie komen voor het Longfonds? Er zijn verschillende manieren om de strijd tegen longziekten te steunen. Zo kunt u een deel van de opbrengst van een product of dienst aan het Longfonds schenken, een giftenbox op uw toonbank plaatsen, een kledingcontainer bij uw bedrijf plaatsen om textiel in te zamelen of samen met uw medewerkers in actie komen voor gezonde longen.

Wij hebben diverse promotiematerialen die u voor uw actie kunt gebruiken, zoals een speciaal actielogo. Zo laat u uw maatschappelijke betrokkenheid zien aan uw klanten en uw medewerkers.

Contact

Wilt u advies bij het organiseren van uw actie voor het Longfonds? Neem dan contact op met Silke Veurink via SilkeVeurink@longfonds.nl of (033) 43 41 217.

Samen met collega's in actie

Bewegen is gezond voor uw longen. Het wordt extra leuk als u dit samen met collega’s voor het Longfonds doet. Doe mee met een hardloopevenement, fiets mee met de Dam tot Dam FietsClassic of organiseer uw eigen actie en zamel geld in voor het Longfonds. Zo fietsten de medewerkers van Feenstra tijdens hun medewerkersdag met 800 collega's ruim €3.200,- bij elkaar.

Bekijk het filmpje van hun actie