Help mee Bestel gratis

Bedankt!

In de week van 14 t/m 19 mei gingen ongeveer 33.000 collectanten op pad voor de strijd voor gezonde lucht en gezonde longen. We willen iedereen die gecollecteerd heeft (op straat of online), óf gegeven heeft, enorm bedanken.

De totale opbrengst van de collecte in 2018 is ruim 1,9 miljoen! Een fantastisch resultaat! Bent u nieuwsgierig naar de collecteopbrengst per provincie? Wij hebben het voor u op een rij gezet. 

Volgend jaar is de collecteweek van 13 t/m 18 mei. Mogen we dan (weer) op u rekenen?

Help in 2019 mee als collectant

Als collectant loopt u in uw eigen wijk. U bepaalt zelf welke avond u collecteert en hoe lang. Met de collecte-organisator van uw wijk overlegt u welke straten u kunt lopen. Meld u direct aan als collectant.

Liever de collecte organiseren?

Houdt u van organiseren en regelen en lijkt het u leuk om de collecte in uw wijk te organiseren? Als organisator heeft u contact met de collectanten uit uw wijk, stemt met hen af waar ze lopen, voorziet hen van collectebussen, telt de opbrengst en stort het geld af. Meld u direct aan als collecte-organisator.

Pinnen bij de collectant

In 2018 waren 500 collectanten actief met een hypermoderne bus: een collectebus waarmee u ook contactloos en met pin kon doneren. Lees meer over deze collectebus 2.0.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212