Doneer nuCollecteer
De 4-jarige Priscilla uit Meppel Ik hielp mijn oma met collecteren

Collecteren

Elk  jaar collecteren bijna 40.000 mensen voor het Longfonds .  Dankzij al deze collectanten staan we sterk in onze strijd voor gezonde lucht en gezonde longen. Met de opbrengst kunnen we o.a. investeren in levensreddend longonderzoek. Want gezonde longen zijn van levensbelang. Helpt u ook mee?

De collecte is een belangrijke bron van inkomsten voor het Longfonds. Met de opbrengst van de collecte kunnen we onze strijd tegen longziekten voortzetten.

Help ook mee en maak kans op een weekendje weg!

Meld u nu aan als collectant en maak kans op een heerlijk weekendje of midweek weg, aangeboden door Landal GreenParksGeniet van rust, ruimte en natuur op een van de geselecteerde parken bij Landal GreenParks. Maak een fietstocht door de bossen of waai lekker uit tijdens een wandeling op het strand. Op het park is genoeg te doen voor jong en oud. Geniet van een diner in het restaurant, gooi een balletje op de bowlingbaan of neem een verfrissende duik in het zwembad.

Als collectant kunt u zelf bepalen hoeveel tijd u wilt investeren. De meeste collectanten lopen in hun eigen straat of buurt. Het kost u zo’n 1,5 tot 2 uur van uw tijd. De collecte van het Longfonds is van 8 t/m 13 mei 2017. Wilt u  meer informatie? Bel dan naar (033) 43 41 287 of meld u direct aan als collectant.

Meld u aan als collectant en maak kans op een weekendje weg.
Aangeboden door Landal GreenParks
Meld u nu aan
Liever de collecte organiseren?

Wilt u liever niet zelf collecteren, maar toch meehelpen met de collecte? Dat kan ook! We zoeken elk jaar organisatoren, die ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. U verdeelt de straten, belt de collectanten om afspraken te maken over de collectebus, telt en stort het opgehaalde geld en heeft enkele administratieve taken. Een organisator is meestal een paar avonden voor en enkele uren na de collecteweek aan het werk. Meld u direct aan als collecteorganisator.

U KUNT OOK ONLINE COLLECTEREN!

Wist u dat het dit jaar ook mogelijk is om online te collecteren? Zo kunt u heel eenvoudig uw online vrienden om een kleine bijdrage vragen voor de strijd tegen longziekten. Maak nu uw online collectebus. 

Collecterooster 2017

Kijk op de website van het CBF, in welke weken wordt gecollecteerd.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl