Help mee Bestel gratis

De collecte in 2019

Van 13 t/m 18 mei gaan ruim 33.000 collectanten op pad voor de strijd voor gezonde lucht en gezonde longen. Bij het Longfonds kunt u op verschillende manieren uw bijdrage leveren aan de collecte. Afhankelijk van uw tijd en mogelijkheden varieert dit van collecteren tot de collecte in de regio organiseren. Lees hieronder meer over deze mogelijkheden.

Wij zijn blij met alles wat u voor ons kunt betekenen, want hoe meer mensen zich inzetten voor de collecte, hoe dichterbij we bij onze droom komen: longziekten de wereld uit. Helpt u ook mee?

Help mee als collectant

Collecteren hoeft maar twee uur per jaar van uw tijd te kosten en is bijna altijd in uw eigen wijk. U bepaalt zelf wanneer u loopt. Enthousiast? Meld u direct aan als collectant.

Help mee als collecte-organisator

Bent u een organisatietalent? Word dan collecte-organisator! Als organisator heeft u contact met de collectanten uit uw wijk, stemt met hen af waar ze lopen, voorziet hen van collectebussen, telt de opbrengst en stort het geld af.  Meld u direct aan als collecte-organisator of bekijk het verhaal van Lex.

Help mee als online collectant

Collecteren was nog nooit zo simpel sinds het ook mogelijk is om online te collecteren. Maak een gepersonaliseerde online collectebus en vraag familie en vrienden om een gift.

Pinnen bij de collectant

Ook dit jaar zijn 500 collectanten actief met een hypermoderne bus: een collectebus waarmee u ook contactloos en met pin kunt doneren. Lees meer over deze collectebus 2.0.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212