Doneer nuHelp mee

Shop en steun

Met de aankoop van onderstaande producten slaat u twee vliegen in één klap. U doet uzelf of een ander een plezier én u steunt het Longfonds in de strijd tegen longziekten.

Feenstra

Laat u door Feenstra uw ventilatiesysteem onderhouden of eenmalig reinigen, dan doneren zij €10 aan het Longfonds!

Philips

Als u tussen 1 maart en 31 december 2017 een Philips luchtreiniger of luchtbevochtiger koopt,  ontvangt u €10,- van het aankoopbedrag retour én doneert Philips €10,-  aan het Longfonds! 

PowerFlower

PowerFlower is een nieuw online platform waar u een digitaal bloemetje cadeau kunt geven aan uw vriend(in), familie of collega. Als bedankje, felicitatie of gewoon zomaar!

123inkt.nl

Bij 123inkt.nl kunt u lege cartridges inleveren. Deze worden op een milieuvriendelijke wijze gerecycled. Stuur uw lege cartridges gratis naar 123inkt.nl en steun het Longfonds.

Boekenwinkel YouBeDo.com

YouBeDo.com is een online boekenwinkel waarbij 10 procent van het aankoopbedrag naar een goed doel gaat dat u zelf kunt kiezen. Een leuke manier om het Longfonds te steunen!

Mandia webshop

Mandia is een webshop met handgemaakte producten. U vindt hier originele en unieke spullen die leuk zijn om cadeau te geven. Bovendien steunt u hiermee het Longfonds.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl