Doneer nu Gratis magazine

Dam tot Dam FietsClassic 2019

Heb jij altijd al eens door de IJtunnel willen fietsen? Dit is je kans! Schrijf je in voor de Dam tot Dam FietsClassic op 22 september en fiets van de Amsterdamse Dam langs prachtige natuur, pittoreske dorpjes en door de IJtunnel. Zet je in voor het Longfonds en fiets mee voor gezonde lucht. Een unieke belevenis!

"Ik zie iedere dag van dichtbij hoe belangrijk gezonde lucht is voor longpatiënten" - deelnemer 2018

Elke dag haal je 20.000 keer adem. Bij een sportieve prestatie, zoals fietsen, is dat nog veel meer! Dan is het extra belangrijk dat de lucht die je inademt gezond is. Helaas is de lucht die we in Nederland inademen vaak ongezond. Je kunt er letterlijk doodziek van worden. Wij vinden dat niemand ziek mag worden van de lucht die hij inademt. Jij toch ook? Fiets daarom mee en laat je sponsoren door collega's, vrienden en familie.

"Echt een hele leuke route. Je fietst door de IJtunnel, dat is speciaal!" - deelnemer 2018

Bekijk hier de aftermovie van 2018 en hier die van 2017. Zo krijg je een impressie van de gezellige sfeer en de prachtige tocht die je fietst tijdens de Dam tot Dam FietsClassic. Dit wil je niet missen! Schrijf je snel in.

Waarom meedoen?
  • Gezond: Sporten is super gezond!  Door de laagdrempeligheid van de Dam tot Dam FietsClassic kunnen fietsers van ieder niveau deelnemen aan dit sportieve evenement.
  • Ondernemend: Laat zien dat je maatschappelijk verantwoord bezig bent. Op een leuke, sportieve manier geld inzamelen voor gezonde lucht!
  • Unieke belevenis: Alleen tijdens deze dag kan je met je fiets door de IJtunnel*. Een onvergetelijke ervaring!
  • Teambuilding:  Fiets samen met collega's, vrienden of familie in een team. Het gezamenlijk leveren van een sportieve prestatie versterkt de band . Het teamgevoel ontstaat al tijdens de voorbereiding van het evenement. Train gezellig samen en inspireer elkaar zo veel mogelijk geld op te halen.

*dagen van ov-staking daargelaten ;)

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212