Doneer nu Gratis magazine

ADEMNOOT 2018

De eerste editie van ADEMNOOT is een feit. Een uniek zangevenement van het Longfonds, in samenwerking met Philips. Meer dan 700 zangliefhebbers vormden in het Klokgebouw samen één megakoor om aandacht te vragen voor mensen met een longziekte en longonderzoek te steunen. Trijntje Oosterhuis en Edsilia Rombley zongen ook mee. Er werd 64.221 euro opgehaald voor longonderzoek.

Edsilia Rombley: ‘Je longen zijn enorm belangrijk. Daar staan we niet altijd bij stil. Maar toen mijn jongste dochter een week met longontsteking in het ziekenhuis lag, werd ik weer wakker geschud.’ Trijntje Oosterhuis vervolgt: 'Wat een bijzondere middag! We hadden nog wel uren door kunnen zingen samen! Volgend jaar weer!' Michael Rutgers: ‘Iedereen die een bijdrage heeft geleverd, door mee te zingen of in actie te komen voor ADEMNOOT, als vrijwilliger of met een donatie, ontzettend bedankt! Dit gaan we volgend jaar zeker herhalen!’

Win een zangworkshop

Voor nog meer longonderzoek, is er veel geld nodig. Je kunt nog tot 17 maart een sponsorpagina maken en geld inzamelen. Op 1 maart winnen de vijf deelnemers met het hoogst ingezamelde bedrag een zangworkshop van musicalster Alexandra Alphenaar. Lees hier hoe je in 5 stappen een sponsorpagina maakt.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl