Help mee Bestel gratis
Het verhaal van de tweeling Max en Sam - Duur: 1:50

GivingTuesday

Dinsdag 3 december a.s. vindt de allereerste editie van GivingTuesday Nederland (#GivingTuesdayNL) plaats. GivingTuesday is een wereldwijde beweging om te geven en elkaar of anderen te helpen. Hoe mooi is het om juist dan een goed doel (extra) te steunen? Het Longfonds vraagt tijdens GivingTuesday aandacht voor onderzoek om astma bij kinderen te voorkomen. Meehelpen kan door te doneren via een Tikkie.

Elk jaar krijgen 32.000 kinderen de diagnose astma, dat zijn 88 kinderen per dag! Astma is helaas de grootste chronische ziekte onder kinderen in Nederland. Het Longfonds wil zo snel mogelijk tot een medische doorbraak komen om astma bij kinderen te voorkomen.

Help kinderen zoals Max en Sam

Kim is moeder van de tweeling Max en Sam (bijna 3 jaar). “Al snel na de geboorte kregen de jongens problemen met hun gezondheid. Toen Sam vijf maanden was, belandde hij zelfs op de intensive care: hij stopte met ademen en werd gereanimeerd. Max en Sam zijn vanwege hun peuterastma samen al 17 keer opgenomen in het ziekenhuis. Nu ik de ziekte van zo dichtbij meemaak, besef ik pas wat voor rotziekte astma is.”

Geef tijdens #GivingTuesdayNL via Tikkie

Jouw bijdrage tijdens GivingTuesday, groot of klein, maakt een wereld van verschil voor vele kinderen zoals Max en Sam. Geef tijdens #GivingTuesdayNL op 3 december via een Tikkie. Samen zorgen we ervoor dat kinderen geen astma meer krijgen. 

Help je mee?

Doneren tijdens #GivingTuesdayNL kan heel simpel via een Tikkie. Tik je 'm ook door naar familie en vrienden?

Ja, ik help mee!
Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212