Doneer nu Gratis magazine

Geef adem. Kom in beweging en houd je longen gezond!

Het is de tijd van het jaar. De bladeren vallen van de bomen, en het wordt kouder en kouder. En dus gaan we weer naar binnen. Ook door corona zijn we in deze tijd meer dan ooit binnen. Daar leven en werken we. Dit kan soms aardig benauwd voelen. Je wil naar buiten, want dat geeft lucht. 

Doneer je gezonde kilometers voor belangrijk longonderzoek

Voor 1,2 miljoen mensen met een longziekte in Nederland is vrij ademen niet vanzelfsprekend.  Onder hen zijn er honderdduizenden die het vaak benauwd hebben. Of ze nu binnen of buiten zijn. Zij hebben een longziekte. En dat heeft grote gevolgen voor hun leven.

Geef mensen met een longziekte adem en doe dit najaar mee met de Longfonds beweegweken! Ga naar buiten, maak kilometers en laat deze sponsoren voor belangrijk longonderzoek. Zo houd je niet alleen je eigen longen gezond, maar zorg je ook voor de longen van een ander. 

Hoe doe je mee?
  • Maak via voorlongfonds.nl een actiepagina aan.
  • Je start een individuele actie, of je doet mee met een team. Bijvoorbeeld als je met je bedrijf, studentenhuis of vriendengroep meedoet.
  • Doe je mee met al een bestaand team? Meld je dan aan als deelnemer bij dat team.  
  • Vertel hoe jouw beweegactie eruit ziet en wanneer je precies van start gaat.
  • Kies je doel! Hoeveel gezonde kilometers maak jij?
  • Kom in actie en laat je sponsoren. Vraag vrienden, familie, kennissen of je werkgever je gemaakte gezonde kilometers te sponsoren via jouw persoonlijke actiepagina. Deze donaties komen rechtstreeks bij Longfonds terecht en worden besteed aan belangrijk longonderzoek.

Het bedrijf Perfetti van Melle doet ook mee. Al 150 medewerkers zijn volop bezig met ‘Stappen voor Longfonds’. Voor iedere dag dat zij individueel minimaal 5000 stappen zetten, doneert het bedrijf €2,50. Fantastisch! 

Hoeveel kilometers maakt jouw bedrijf voor belangrijk longonderzoek? 

Meer weten?

Wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op via actie@longfonds.nl of (033) 434 12 98.

Gezondheid staat altijd op nummer één. Daarom willen we je vragen om te allen tijde de richtlijnen van het RIVM op te volgen. Blijf gezond! 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212