Doneer nu Gratis magazine
Commercial 'Geef adem' - Duur: 00:30

Geef adem: nieuwe campagne maakt impact van longziekten zichtbaar

‘Geef Adem’. Dat is het motto van een nieuwe campagne. Hierin wordt aandacht gevraagd voor een onderwerp dat alle longziekten verbindt: benauwdheid. Want het is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend om vrij te kunnen ademen. De campagne is ontwikkeld samen met mensen met een longziekte, longartsen, verpleegkundigen, huisartsen, kinderartsen en andere organisaties die zich inzetten voor onze longgezondheid. 

De campagne heeft als doel de impact van longziekten zichtbaar te maken en baanbrekend wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken. Onder andere in een televisiecommercial (zie bovenstaand) wordt duidelijk hoe groot de invloed is van een longziekte op je leven. Daarmee brengen we het verhaal van mensen met een longziekte in beeld en laten we zien wat benauwdheid met hen doet. 

Making-of-video

De commercial is vanaf 5 november te zien op televisie en te horen op de radio. Ook maakten we een making-of-video van de commercial. In de onderstaande video maak je kennis met de hoofdrolspelers: Joop (COPD), Astrid (astma en corona), Iep (kinderastma), Charissa (ernstig astma) en Annemie Boehmer (kinderlongarts).

Making-of commercial 'Geef adem' - Duur: 03:13
  • Türkçe
  • العربية

De campagne is in samenwerking met Long Alliantie Nederland ontwikkeld en draagt bij aan Vrij Ademen voor iedereen in Nederland.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212