Help mee Gratis magazine

Dansen voor het Longfonds

Marianne Vogel heeft ter ere van het 60 jaar bestaan van haar balletschool een dansvoorstelling georganiseerd ten bate van het Longfonds. Hiermee heeft ze het mooie bedrag van €150 ingezameld. 

Marianne: 'Van jongs af aan ben ik altijd al ziek geweest, iedere maand kwam de huisarts een injectie met antibiotica geven, omdat ik een keelontsteking- of longontsteking had. Mijn hele leven was ik altijd ziek, maar toch had ik één droom en dat was danseres worden. Na mijn carriere als Bluebelldanseres in het Lido in Parijs heb ik mij omgeschoold tot dansdocente en sinds 1996 geef ik ballet- en danslessen aan de Vlaardingse Ballet Akademie. Enkele jaren geleden is gebleken dat ik een immuundeficiëntie heb. Dit veroorzaakt infecties in het KNO-gebied en in de longen. Gelukkig word ik succesvol behandeld in het Erasmus Mc en ben ik niet meer zo vaak ziek en kan ik als dansdocent mijn droom achterna.'

We vinden het ontzettend mooi dat Marianne ondanks haar ziekte toch haar droom heeft kunnen verwezenlijken. Marianne, we zijn trots op je. Bedankt voor je inzet! 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212