Help mee Bestel gratis

Curitas steunt het Longfonds

Textiel inzamelen voor het Longfonds 

Curitas is een professionele inzamelaar van gebruikt textiel in Nederland en België. In 2015 zijn Curitas en het Longfonds een samenwerking aangegaan. Een deel van de opbrengst van alle kleding die door Curitas ingezameld wordt, doneren zij aan het Longfonds. 

Door het hele land staan kledingcontainers waar u uw kleding in kunt gooien. Op deze website kunt u de dichtstbijzijnde container opzoeken. 

Daarnaast is het ook mogelijk om als bedrijf of particulier een kledingcontainer te laten plaatsen. Voor iedere ingezamelde kilo kleding, ontvangt het Longfonds €0,15.

WILT U OOK TEXTIEL INZAMELEN? 

Iedereen kan via het Longfonds een geschikte locatie voor een kledingcontainer aandragen. Curitas zorgt vervolgens voor het plaatsen en legen van kledingcontainers en het verwerken van het ingezamelde textiel. 

In 2016 is er ook een mooie samenwerking ontstaan met het Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond (KNKV) waarbij kledingcontainers geplaatst worden bij diverse korfbalverenigingen. Hiermee wordt geld opgehaald voor zowel de vereniging als het Longfonds.

Meer weten over deze actie of een locatie aandragen? Lees hier hoe het werkt.

Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen. Voor en met iedereen. Curitas strijdt mee.

•    Andere acties voor het Longfonds.
•    Ook in actie komen voor het Longfonds?

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212