Help mee Bestel gratis

COPD patiënten zetten alles op alles om zoveel mogelijk meters te lopen

Praktijk voor Fysiotherapie Ed van Bruggen organiseerde voor haar COPD patiënten een sponsorloop. Nienke van Zanten, fysiotherapeute bij Ed van Bruggen: ‘Van mijn patiënten hoor ik vaak dat ze zich zo 'duur’  voelen en dat ze zo weinig bijdragen. Daarom hebben we de loop georganiseerd.’

De deelnemers zetten tijdens de loop alles op alles om zoveel mogelijk rondjes te lopen om de praktijk. Een rondje is 260m. Ieder met een eigen doel voor het aantal rondjes en op zijn eigen tempo. In de voorbereidingen hebben zij samen hard getraind en hun beste beentje voor gezet. Alle lopers hebben zelf sponsoren gezocht. Het was een groot succes en leverde maar liefst een bedrag op van €2.563. ‘Het was een super leuke dag en volgend jaar gaan we deze loop zeker weer herhalen,’ aldus Nienke.

In de toekomst ligt er voor de praktijk een plan om een COPD loopgroep te organiseren. Dit is voor COPD’ers in de regio een mogelijkheid om met elkaar te gaan wandelen. We zijn ontzettend blij met dit mooie initiatief en kijken uit naar de volgende actie! 

Bedankt Praktijk voor fysiotherapie Ed van Bruggen en de deelnemers, wat een topprestatie hebben jullie afgeleverd.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212