Doneer nu Gratis magazine

Boek een hotel & steun het Longfonds!

Wilt u er even lekker tussenuit in eigen land? Of wilt u binnenkort op vakantie naar het buitenland? Bij Booking.com kunt u nu uw hotel boeken én tegelijkertijd het Longfonds steunen.

Boek uw hotel via onze pagina: www.booking.com/steunlongfonds. Via deze pagina ontvangt u hetzelfde aanbod als via de reguliere pagina van Booking.com. Maar als u via onze pagina boekt, doneert Booking.com zeven procent van uw totale boekingskosten aan het Longfonds.

Met één druk op de knop steunt u het Longfonds zonder dat het u iets kost. U kunt met uw boeking werkelijk een verschil maken voor longpatiënten. Geniet van een heerlijke hotelovernachting en bedankt voor uw steun!

Ons werk

Het Longfonds helpt mensen met een longziekte. Daarom strijden we voor gezonde lucht en gezonde longen. Mede dankzij uw steun maken we onderzoek mogelijk, pakken we vieze lucht aan en doen we er alles aan om kinderen rookvrij te laten opgroeien. We komen op voor de beste zorg voor longpatiënten én voor iedereen die dat misschien ooit wordt. Bent u benieuwd waar wij nog meer aan werken? Neem hier een kijkje.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212