Doneer nuBestel gratis

Longfonds bedrijvennetwerk

Vindt u gezonde lucht op de werkvloer ook belangrijk? En zet u met ons de schouders onder wetenschappelijk onderzoek naar longreparatie? Word dan nu vriend van het Longfonds en strijd mee voor gezonde lucht en gezonde longen!

Air So Pure is vriend van Longfonds omdat er in onze ogen te weinig aandacht is voor gezonde lucht in Nederland.
Marco van Leeuwen - Air So Pure, vriend van het Longfonds
Meer over het Longfonds bedrijvennetwerk
Gezonde lucht

Iedere vier seconden haal je adem, meer dan 20.000 keer per dag. Voor je longen is het belangrijk dat je gezonde lucht inademt. Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht binnen en buiten.

De meeste mensen zitten meer dan 20 uur per dag binnen. Staat u weleens stil bij de luchtkwaliteit in uw kantoor? Uit onderzoek blijkt namelijk dat veel klachten en verzuim veroorzaakt worden door ongezonde lucht. Werknemers kunnen letterlijk ziek worden van de lucht...

Met de Longfonds Binnenlucht Check kunt u direct nagaan hoe gezond de lucht bij u op kantoor is.

Gezonde longen

In Nederland lijdt ruim één miljoen mensen aan een ongeneeslijke longziekte. Daarom strijdt het Longfonds voor gezonde lucht en gezonde longen. Wij financieren onderzoek naar longziekten en mogelijkheden om beschadigde longen te repareren. Zo dragen we bij aan dé droom van elke longpatiënt: reparatie van kapotte longen.

lees meer over

Doe de check!

Met de Longfonds Binnenlucht Check kunt u direct nagaan hoe gezond de lucht bij u op kantoor is. Ook krijgt u advies wat u kunt doen om de luchtkwaliteit te verbeteren. Daarmee kunt u direct aan de slag!

Start
Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl