Help meeDoneer nu

Bestellen

Astma pocket

In de astma pocket kunt u lezen over de ervaringen van bekende en onbekende mensen met astma. Ook staat de astma pocket vol met tips, feiten en leuke weetjes over de longziekte.

Verzending: via post
Prijs: Gratis (t.w.v. € 2,95 )
Waarderingen:
0
(1)
U kunt maximaal 20 exemplaren bestellen.
Indien u meerdere exemplaren nodig hebt, kunt u contact met ons opnemen via service@longfonds.nl
Toevoegen aan winkelwagen

In de astma pocket kunt u lezen over de ervaringen van bekende en onbekende mensen met astma. Ook staat de astma pocket vol met tips, feiten en weetjes over de longziekte.

Medicijnen en prikkels

De astma pocket legt bijvoorbeeld in heldere taal uit wat astma precies is, hoe de longen werken en welke behandelingen er voor astma zijn. Zo geeft de pocket een overzicht van de verschillende medicijnen die er zijn, en hoe u ze het beste kunt gebruiken. In een oogopslag laat de pocket zien welke prikkels de klachten bij astma kunnen verergeren, en hoe u die prikkels kunt vermijden. Bij prikkels kunt u denken aan geurtjes, stof of huisdieren.

Roken en sporten

Wilt u graag stoppen met roken? Ook daar besteedt de astma pocket aandacht aan. Roken is voor niemand goed, maar al helemaal niet voor mensen met astma. Longartsen en (ervarings)deskundigen leggen in de pocket uit wat stoppen u oplevert. Daarnaast kunt u in de astma pocket lezen hoe u toch lekker actief kunt zijn, ondanks uw astma. We weten allemaal dat bewegen gezond is, maar dat geldt vooral voor mensen met astma. In de pocket leest u waarom dat zo is.

Persoonlijke ervaringen

Bekende Nederlanders als Philip Cocu, Edwin de Vries en Natasja Froger vertellen in de pocket over hun leven met astma, maar ook onbekende Nederlanders delen hun persoonlijke verhaal. Stuk voor stuk zijn het sterke mensen, die zich niet door hun astma uit het veld laten slaan.

jan 3-3-2017 - 16:21
Waardering: 
0

super goed een 10

Schrijf een waardering
Kies verzendwijze van dit product
Astma pocket