Help mee Gratis magazine

Agenda's Longpunten 2019-2020 bekend

De nieuwe agenda’s van de Longpunten zijn bekend voor bepaalde regio’s. Als u zorgverlener bent in een van deze regio’s, ontvangt u de flyers met de agenda’s per post. Wij willen u vragen om zoveel mogelijk mensen met een longziekte te wijzen op Longpunten.

Longpunten zijn bijeenkomsten waar longpatiënten elkaar en zorgverleners kunnen ontmoeten. Uit recent onderzoek blijkt dat Longpunten zelfmanagement stimuleren en de kennis van patiënten vergroten.

Nieuwe agenda’s Longpunten bekend

De nieuwe agenda’s voor het najaar van 2019 en het voorjaar van 2020 zijn bekend voor de volgende regio’s: Noord-Holland, Lelystad, Groningen, Drenthe, Overijssel, Limburg en Noord-Brabant. Bent u zorgverlener in een van deze regio’s? Dan ontvangt u de flyers met de agenda's van de Longpunten in uw buurt per post van ons. Bent u zorgverlener in een andere regio? Dan ontvangt u in het najaar de nieuwe flyers voor 2020.

Helpt u mee?

Wij willen u vragen om Longpunten onder de aandacht te brengen bij uw patiënten. Door bijvoorbeeld de flyers in uw wachtkamer neer te leggen, aan uw patiënten mee te geven of hen te wijzen op Longpunten in de buurt. Longpunten hebben namelijk veel positieve effecten op mensen met een longziekte; wij zouden daarom graag nog meer bezoekers ontvangen.

Zo kunnen we nog meer betekenen voor longpatiënten. Dat wilt u toch ook?
Lees hier meer informatie over Longpunten.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.
Bellen
Bel ons op telefoonnummer (033) 43 41 212.
E-mail
Stel uw vraag via email service@longfonds.nl.